×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/06/17 - 12:37
  • بازدید : 259
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
مدال آور رشته شنای دانشگاه درچهاردهمین المپیاد قهرمانی وزارت بهداشت:

ورزش رقابت سالمی است که باعث ارتقاء روحیه می شود

عارفه حسینی دانشجوی ترم یازده رشته دندانپزشکی دانشگاه و مدال آور نقره تیمی در شنای کرال سینه در چهاردهمین المپیاد ورزشی دختران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است. حسینی در گفت و گو با خبرنگار سرویس ورزشی مفدا بهشتی، از سابقه، تلاش درسی، ورزشی و مدال های خود در طول این سال ها می گوید که در ادامه نظر شما را به آن جلب می کنیم.

عارفه حسینی دانشجوی ترم یازده رشته دندانپزشکی دانشگاه و مدال آور نقره تیمی در شنای کرال سینه در چهاردهمین المپیاد ورزشی دختران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است. حسینی در گفت و گو با خبرنگار سرویس ورزشی مفدا بهشتی، از سابقه، تلاش درسی، ورزشی و مدال های خود در طول این سال ها می گوید که در ادامه نظر شما را به آن جلب می کنیم.

به گزارش مفدا بهشتی، عارفه حسینی در ابتدای این گفت و گو با اشاره به سابقه ورزشی خود در رشته شنا از سن چهار سالگی، اظهار داشت: مقام های مختلفی در سطح استان و منطقه کسب کرده ام. همچنین در دو دوره گذشته المپیاد دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ارومیه و شهرکرد هم حضور فعال داشتم.

 وی در پاسخ به سئوال ارزیابی از امکانات ورزشی دانشگاه، گفت: در کل، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به ورزش دانشجویان اهمیت زیادی قایل نیست. دانشگاه هایی مانند علوم پزشکی شیراز، مشهد و اصفهان خیلی خیلی به ورزش دانشجویان شان اهمیت می دهند و برای ارتقاء سطح ورزشی دانشجویان خود تلاش زیادی می کنند. برای دانشجویان ورزشکار خود بسیار ارزش قایل هستند و حمایت ویژه ای از آنها به عمل می آورند. در دانشگاه ما عدم هماهنگی بین آموزش دانشکده ها و حتی آموزش کل دانشگاه با تربیت بدنی، سبب بروز مشکلات جدی برای دانشجویان ورزشکار شده است.

این دانشجوی ورزشکار دانشگاه در ادامه افزود: البته دانشجویان ورزشکاری که در سطح المپیاد دانشجویی فعالیت می کنند دیگر ورزش را رها نمی کنند و قبل و حین مسابقات تلاش مستمر و جدی در زمینه رشته ورزشی خود دارند.

حسینی در مورد میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اذعان داشت: از این دانشگاه انتظار داشتیم در زمینه اسکان و تغذیه مناسب ورزشکاران، قوی تر عمل کنند ولی متاسفانه به نظرم این دوره نسبت به دو دوره گذشته میزبانی ضعیف تر بود. وی در ادامه گفت: نکته مهم و برجسته در این دوره داوری های نامناسب و ضعیف و حتی جهت دار به نفع تیم دانشگاه میزبان بود که علاوه بر این که سبب ناراحتی و نارضایتی بقیه دانشگاه ها شده بود، سبب حذف چند تیم دانشگاه میزبان هم شد و خاطره تلخی را برای همه ما رقم زد.

وی در پاسخ به این سئوال که چه پیشنهادی برای همکلاسی های خود دارید؟ بیان کرد: من در جایگاهی نیستم که برای دوستانم پیام و پیشنهادی داشته باشم ولی با توجه به شرایط ویژه رشته تحصیلی خودم که نیازمند توانایی و قدرت بازو و دست زیادی است، پیشنهاد می کنم که حتماً از ورزش کردن غافل نشوند و ورزش را در برنامه های روزانه خود بگنجانند.

این شناگر دانشگاه، سطح کیفی مسابقات را به ویژه در رشته شنا بسیار بالا ارزیابی و دلیل این امر را هم این گونه ابراز کرد: اول وجود شناگران ملی و دوم عدم امکان شرکت بانوان در سطح بین المللی به دلیل مسئله حجاب که باعث می شود دختران در سطح المپیاد دانشجویی استقبال گسترده تری از این رشته داشته باشند.

این دانشجوی مدال آور دانشگاه نظرش را در مورد رشد چند جانبه و نه تک بعدی، این گونه بیان کرد: من هیچ وقت در زندگی شخصی خود تک بعدی نبودم و همیشه در کنار درس هایم به ورزش هم پرداخته ام و حتی باید دانشجویان علاوه بر ورزش، موسیقی را هم در کنار درس هایشان داشته باشند. اگر کسی تک بعدی رشد کند نمی تواند در سطوح مختلف جامعه حضور فعال داشته باشد و به نظرم، بسیار با اهمیت است که دختران در همه سطوح جامعه فعال باشند و نکته مهم این که ورزش رقابت سالمی است که روحیه همه را بالا می برد.

حسینی در ادامه نظر موافق و مثبت خود را در مورد شعار « تیم علوم پزشکی ... فقط شهید بهشتی» اعلام کرد و گفت: این شعار چیزی ست که در ما نهادینه شده است. واقعاً تا سی سال دیگر هم از بین نمی رود. من با این شعار و عِرقی که به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داشتم، با وجود آسیب دیدگی برای تیم شنا کردم.

وی همچنین خواسته اش از مسئولین را این گونه بیان کرد: من خودم ترم آخر هستم و انتظاری از مسئولین ندارم ولی در این چند ترم گذشته متوجه شدم که دانشجویان ورزشکار از بابت عدم هماهنگی آموزش و تربیت بدنی - چه در زمان تمرینات و چه در زمان مسابقات- بسیار اذیت شدند.

این دانشجوی ورزشکار در خاتمه مصاحبه خود اظهار داشت: لازم است دانشگاه تلاش بیشتری برای جذب دانشجویان ورزشکار انجام دهد. به عنوان مثال یکی از دانشگاه ها، یک شناگر عضو تیم ملی را در مقطع کارشناسی جذب کرده است و در مقاطع کارشناسی ارشد و حتی در مقطع Phd هم بدون کنکور جذب مجدد شده و به اقرار خود دانشجو ، دانشگاه مذکور از فارغ التحصیل شدنش جلوگیری می کند. اکثر دانشگاه ها نه تنها در مسیر ورزش دانشجویان شان اخلالی ایجاد نمی کنند بلکه نهایت همکاری را هم به عمل می آورند. وجود یک عضو تیم ملی در دانشگاه سبب ایجاد انگیزه برای سایر دانشجویان می شود و در زمان مسابقات هم تاثیر بسیار زادی در رشد بقیه هم تیمی هایش دارد.

عارفه حسینی در خاتمه این گفت و گو، بیان کرد: از همه کسانی که برای ما زحمت کشیدند به ویژه مربی خوب تیم سرکار خانم حافظی سپاسگزارم. از سرپرست تیم سرکار خانم صدری و همچنین سرپرست کاروان سرکار خانم ضیایی هم که انصافا وقت و زندگی خود را برای ما گذاشتند نهایت تشکر را دارم.

مصاحبه: حسن دانشمند

کارشناس روابط عمومی

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 82602
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست