×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/06/12 - 11:24
  • بازدید : 205
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شناگر دانشگاه:

همکاری بین آموزش و تربیت بدنی بسیار کم است

صبا عارفی عضو تیم شنای دانشگاه در چهاردهمین المپیاد دانشجویان دختر وزارت بهداشت، در گفت و گو با مفدا بهشتی از سابقه ورزشی خود، ارتباط آموزش با تربیت بدنی و مسائل سر راه دانشجویان ورزشکار صحبت کرد.

صبا عارفی عضو تیم شنای دانشگاه در چهاردهمین المپیاد دانشجویان دختر وزارت بهداشت، در گفت و گو با مفدا بهشتی از سابقه ورزشی خود، ارتباط آموزش با تربیت بدنی و مسائل سر راه دانشجویان ورزشکار صحبت کرد.

به گزارش سرویس ورزشی مفدا بهشتی، صبا عارفی ضمن معرفی خود به عنوان دانشجوی ترم هشت داروسازی دانشگاه و ورزشکار رشته شنا گفت: شنا را از پنج سالگی شروع کردم و دوران راهنمایی عضو مدرسه شنا بودم و در المپیاد دوره قبلی هم مقام چهارم تیمی را کسب کردم.

وی در مورد امکانات و پیگیری های تریت بدنی اظهار کرد، پیگیری های تربیت بدنی مطلوب و موثر بود و از ماه رمضان به بعد به صورت جدی تر ادامه پیدا کرد. فین و کفی از مهم ترین امکانات مورد نیاز رشته شنا است  که به دلیل تعداد محدود آنها زیاد در اختیارمان نبود. عارفی با اشاره به این نکته که توجه به بدنسازیِ رشته شنا، متفاوت است و بهتر بود تمهیدات اختصاصی تری برای ما در نظر گرفته می شد، بیان کرد: تمرین های درست و مناسب برای گرفتن نتیجه مطلوب بسیار موثر است و این با وجود مربی توانمند میسر است که خوشبختانه این موهبت در تیم شنا وجود داشت و بسیار موثر واقع شد و انشالله که با شرکت در تمرین ها به صورت مداوم بتوانم در المپیاد بعدی نتیجه ی بهتری را به دست بیاورم.

دانشجوی مدال آور دانشگاه در مورد میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: این دانشگاه میزبان خوبی بود. هر چند بالاخره مشکلاتی هم وجود داشت که از جمله این موارد می توان به موضواعاتی مثل مناسب نبودن استخر محل مسابقه، تمیز نبودن آب استخر به نسبت استخرهای دیگر و همچنین کیفیت متوسط تغذیه اشاره کرد. وی در همین راستا افزود: بهتر بود امسال هم مثل سال های قبل مسابقات در سه روز برگزار می شد و با توجه به رقابت بسیار نزدیک در رشته شنا و اهمیت سرعت، نظارت با تکنولوژی صورت می گرفت که خطای انسانی کمتر شود.

وی همچنین خطاب به دوستان و همکلاسی هایش گفت: در ورزش اراده و انگیزه حرف اول را می زند. اگر انگیزه ای برای ورزش کردن وجود داشته باشد و شروع هم مناسب باشد تداوم و استمرار کمی راحت تر است.

این دانشجوی داروسازی در ادامه عنوان کرد که به شخصه معتقدم که دانشجو نباید تک بعدی باشد و تقریباً از سال اول ورود به دانشگاه در تیم شنا فعالیت داشتم .هر چند حجم درس ها و امتحانات سبب می شد که نتوانم زمان کاملی را به ورزش اختصاص بدهم اما نسبت به تلاشم نتیجه خوبی داشتم.

عارفی در پایان اظهار کرد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توجه بسیاری را روی آموزش علمی دانشجویان قرار می دهد که این مسئله بسیار حائز اهمیت است اما همکاری بین آموزش و گروه تربیت بدنی چه در طول سال تحصیلی و چه در نزدیکی المپیاد، بسیار کم صورت می گیرد. از طرفی توجه به دانشجویان ورزشکار حاضر در تیم ها در نزدیکی المپیاد بسیار مطلوب است اما اگر این توجه در طول دو سال می بود و امکانات درست و مناسب رشته ورزشی شنا (از جمله فین و کفی و قرار دادن سکوی شیرجه) را در طول دو سال در اختیار ورزشکاران قرار بدهند، بهتر است. همچنین در مقایسه با دانشگاه های دیگرِ کشور،  آنها بخشی از پذیرش دانشجو را بر اساس المپیاد ورزشی انجام می دهند که این مسئله به نظرم جای کار و بررسی جدی دارد.

مصاحبه: حسن دانشمند

کارشناس روابط عمومی

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 82591
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست