×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/02/28 - 14:00
  • بازدید : 89
  • تعداد بازدید : 88
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

لاری: نشاط روحی و جسمی موجب افزایش تاب‌آوری خانواده سلامت می‌شود

دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت در آیین اختتامیه «نخستین المپیاد ورزشی مجازی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور» با اشاره به اهمیت ورزش در جهت رشد سلامت جسم و روان جوانان دانشجو، عنوان کرد: ما نیازمند خانواده‌ای از کادر درمان هستیم که سلامت روح و جسم‌شان تضمین شده باشد. ورزش نشاط روحی و جسمی را به همراه خواهد داشت و موجب افزایش تاب‌آوری خانواده سلامت می‌شود.

دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت در آیین اختتامیه «نخستین المپیاد ورزشی مجازی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور» با اشاره به اهمیت ورزش در جهت رشد سلامت جسم و روان جوانان دانشجو، عنوان کرد: ما نیازمند خانواده‌ای از کادر درمان هستیم که سلامت روح و جسم‌شان تضمین شده باشد. ورزش نشاط روحی و جسمی را به همراه خواهد داشت و موجب افزایش تاب‌آوری خانواده سلامت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه - اختتامیه «نخستین المپیاد ورزشی مجازی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور» روز سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه در تالار امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت استقبال از فعالیت‌های ورزشی را در بین دانشجویان امیدآفرین خواند و گفت: زمانی که دکتر محمد تاج فرد؛ مدیرکل امور شاهد و ایثارگر معاونت آموزشی وزارت بهداشت پیشنهاد برگزاری المپیاد ورزشی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر را دادند تردیدهایی در ذهن ما وجود داشت. نگران بودیم که مبادا از این برنامه استقبال خوبی صورت نگیرد اما حضور گرم دانشجویان در طول برگزاری این رویداد به ما نشان داد که استقبال از فکرهای نو همیشه برکات زیادی دارد و هر کانون یا جمعی که فکرهای نو و جوانان نواندیش را درکنار خود دارد از رونق خوبی برخوردار خواهد شد.

او اضافه کرد: دانشگاه شهید بهشتی با مدیریت شایسته دکتر علیرضا زالی دستاوردهای خوبی در زمینه‌های مختلف نظیر «نخستین المپیاد ورزشی مجازی دانشجویان شاهد و ایثارگر» رقم زده است. در طول برگزاری این جشنواره "سامانه سوت" راه‌اندازی شد که این سامانه می‌تواند برای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور قابل استفاده باشد.

رئیس «المپیاد ورزشی مجازی دانشجویان شاهد و ایثارگر» با اشاره به اهمیت ورزش و سلامت جسم و روان جوانان دانشجو، عنوان کرد: ما نیازمند خانواده‌ای از کادر درمان هستیم که سلامت روح و جسم‌شان تضمین شده باشد. ورزش نشاط روحی و جسمی را به همراه خواهد داشت و موجب افزایش تاب‌آوری خانواده سلامت می‌شود.

لاری ضمن ابراز خرسندی از اهتمام دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی به انجام فعالیت‌های ورزشی بیان کرد: نخبگان کسانی هستند که در بحران‌ها بهترین تصمیم‌ها را اتخاد می‌کنند و با هوشمندی خود را با شرایط تطبیق می‌دهند. ابتدای شیوع کووید ۱۹ در کشور همزمان با برگزاری المپیاد ورزشی در خزرآباد بود. همان وقت به سرعت تصمیم گرفتیم تا آن المپیادها را تعطیل کنیم تا زمینه‌ساز شعله‌ور شدن آتش کرونا نشویم. خوشحالیم که امروز با یک رویداد ورزشی توانستیم به صورت مجازی و حضوری در خدمت دانشجویان و اساتید و چهره‌های جوان و اهل ورزش باشیم.

او اضافه کرد: در حال حاضر دکتر زالی فرماندهی ستاد مقابله با کرونا در تهران را به عهده دارند که کاری به مراتب پیچیده و دشوار است. او در عین حال از وظایف دانشگاهی خود بازنمانده و  خوشبختانه حضورشان در این برنامه ورزشی نشان داد که ورزش دانشجویان برای ایشان از اهمیت بالایی برخوردار است. این روحیه و اهتمام قابل الگوسازی و تقدیر است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت کادر درمان را سرمایه اجتماعی ارزشمندی برای کشور خواند و گفت: در ویدئوهای ورزشی که برای این جشنواره ارسال شده است دختران و پسران دانشجویی را دیدیم که با ساده‌ترین امکانات به ورزش اهتمام داشتند. آن‌ها با این روحیه خوب نشاط را به اعضای خانواده‌ خود منتقل می‌کنند. در ۱۶ ماهی که از شیوع کرونا در کشور می‌گذرد روسای دانشگاه و کادر درمان از این امتحان سخت و دشوار سربلند بیرون آمدند و امروز سرمایه اجتماعی خوبی برای کشور محسوب می‌شوند. همه تلاش ما این است که در کنار ساخت خوابگاه‌ و تجهیز سلف‌ها به بازسازی و ساخت ورزشگاه‌ها بپردازیم.

سخنگوی وزارت بهداشت با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهید احمدرضا احدی اشاره کرد:  «نخستین المپیاد ورزشی مجازی دانشجویان شاهد و ایثارگر» مزین به یاد و خاطره شهید احدی شده است که از دانشجویان نخبه و رتبه اول رشته پزشکی در  دهه اول انقلاب بود. این شهید با وجود آن که رتبه یک پزشکی را کسب کرده بود (که این آرزوی بسیاری از جوانان است) اما دانشگاه را رها کرد تا در جنگ تحمیلی شرکت کند.

لاری در پایان اظهار داشت: شهید احدی جزو معدود شهدایی است که دست‌نوشته‌هایی از خود به یادگار گذاشته است. کتاب «حرمان هور» اثری است که زمان کهنه‌اش نمی‌کند و حیات و تپندگی‌اش را نمی‌گیرد. خواندن این کتاب را به همه عزیزان توصیه می‌کنم. خوشبختانه امروز برادر این شهید بزرگوار در نظام خانواده سلامت مشغول به تحصیل است و به فعالیت‌های ورزشی علاقه زیادی دارد. دوست دارم مادر این شهید را از نزدیک ببینم و برای پرورش دادن چنین فرزندان صالح و شایسته‌ای  بوسه بر دستانش بزنم. 

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 108052
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست