×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/05/14 - 17:34
  • بازدید : 194
  • تعداد بازدید : 45
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

شمارش معکوس برای برگزاری بزرگترین رویداد ورزشی وزارت بهداشت

شمارش معکوس برای برگزاری چهاردهمین المپیاد قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تبریز آغاز شده است وکمتر از ۱۰ روز دیگر به آغاز مرحله پایانی این دوره از المپیاد باقی مانده است.

شمارش معکوس برای برگزاری چهاردهمین المپیاد قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تبریز آغاز شده است وکمتر از ۱۰ روز دیگر به آغاز مرحله پایانی این دوره از المپیاد باقی مانده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه به نقل از مفدا مرکزی، در حالی که کمتر از ده روز دیگر به آغاز  المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی زمان باقی مانده است‏، تیم‌های مختلف ورزشی از دانشگاه‌های علوم پزشکی در تدارک برای حضور در این رویداد بزرگ ورزشی هستند. برخی از تیم‌ها ثبت نام خود را برای حضور در این المپیاد انجام داده و برخی دانشگاه‌ها ثبت نام رو به روزهای پایانی موکول کردند. تب و تاب خاصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت حضور ورزشکاران برای المپیاد وجود دارد و تیم‌های مختلف در رشته‌های ورزشی با انجام تمرینات و برگزاری مسابقات تدارکاتی، خود را حضور در این  رویداد بزرگ ورزشی آماده می‌کنند.

میزان مشارکت و استقبال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای حضور در این رویداد بزرگ ورزشی- دانشگاهی چشمگیر بود به طوری که از بین حدود ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی، ۵۸ دانشگاه علوم پزشکی حضور خود را در این المپیاد قطعی کردند.

امسال در چهاردهمین المپیاد قهرمانی دانشجویان دختر علوم پزشکی یک‌هزار و ۷۵۴ ورزشکار از ۵۸ دانشگاه علوم پزشکی در نه رشته ورزشی فوتسال، تیراندازی، شنا، دوومیدانی، کاراته، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون در دو بازه زمانی رقابت‌های خود را برگزار می‌کنند.

برای نخستین بار المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی با هدف ارائه خدمات بهتر اسکان و سرویس دهی به ورزشکاران و شرکت کنندگان، در دو مقطع زمانی برگزار خواهد شد. رقابت در پنج رشته ورزشی فوتسال، تیراندازی، شنا، دوومیدانی و کاراته در بازه زمانی ۲۲ تا ۲۹ مرداد و رقابت در چهار رشته ورزشی والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون طی روزهای ۳ تا ۱۰ شهریور برگزار خواهد شد.

رشته شطرنج که سالهای گذشته جزو رشته‌های المپیاد قهرمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی بود، برای اولین بار امسال از المپیاد قهرمانی حذف و  مقرر شد از سال آینده این رشته پرمهیچ و پرطرفدار به صورت تک رشته‌ای در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شود.

 المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان علوم پزشکی، بزرگترین رویداد ورزشی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت است که با هدف ایجاد انگیزه و افزایش میل و رغبت دانشجویان به ورزش، تحرک و نشاط برگزار می‌شود.  تاکنون ۲۶ دوره المپیاد قهرمانی دانشجویان پسر و دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی به میزبانی دانشگاه‌های مختلف برگزار شده که دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران با میزبانی چهار دوره این المپیاد، رکورددار میزبانی این رویداد ورزشی است.

 این رویداد بزرگ ورزشی- دانشگاهی امسال در ۹ رشته برگزار خواهد شد و دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای چهارمین بار پذیرای ورزشکاران دانشجوی علوم پزشکی سراسر کشور خواهد بود.

 مسابقات رشته‌های مختلف ورزشی بر اساس قوانین و مقررات فنی تعیین شده برگزار خواهد شد و بر اساس مقررات، دانشجویانی که در المپیاد ورزش‌های همگانی سال قبل شرکت کرده‌اند، اجازه حضور در المپیاد ورزش‌های قهرمانی را ندارند.

 در سیزدهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دخترکه سال ۹۶ به میزبانی شهرکرد برگزار شد و ۱۸۰۰ ورزشکار از ۵۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور حضور داشتند، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با کسب ۱۵۸ امتیار عنوان قهرمانی این المپیاد را از آن خود کرد و دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان و ایران به ترتیب در رده‌های دوم و سوم جدول رده‌بندی نهایی قرار گرفتند.

دکتر بهرام جمالی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تبریزدر خصوص برگزاری این المپیاد گفت: برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد بزرگ ورزشی، جلسات متعددی با نمایندگان هیات‌های ورزشی استان جهت معرفی داوران مجرب برای قضاوت رشته‌های مختلف برگزار کردیم و نمایندگان هیات‌های ورزشی استان در ۹ رشته ورزشی، قول مساعدی در خصوص معرفی داوران باتجربه جهت قضاوت بازی‌ها دادند و تلاش داریم برای داوری و قضاوت مسابقات مختلف از داوران باتجربه استفاده کنیم.

حدود ۱۰۰ داور کار قضاوت مسابقات المپیاد را برعهده دارند

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ داور کار قضاوت مسابقات در رشته‌های مختلف را برعهده دارند، خاطرنشان کرد: حدود نیمی از داوران بومی استان هستند و مابقی داوران از طریق انجمن‌های ورزشی جهت قضاوت معرفی خواهند شد و بیشترین داوران حاضر در این المپیاد مربوط به رشته‌های دوومیدانی و شنا هستند که پیش بینی می‌شود حدود ۵۰ داور قضاوت مسابقات این دو رشته را عهده دار شوند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه تقریبا تمامی سالن‌های ورزشی برای برگزاری مسابقات آماده شده‌اند، گفت: خوشبختانه فاصله سالن‌های ورزشی تا محل اسکان دانشجویان نزدیک است و ورزشکاران مشکلی به این لحاظ نخواهند داشت.

جمالی با اشاره به اینکه سالن تیراندازی محل برگزاری مسابقات المپیاد از حالت مکانیکی به الکترونیکی تبدیل شده است، اظهار کرد: در گذشته سیبل تیراندازی ما مکانیکی بوده اما خوشبختانه با الکترونیکی شدن سیبل‌ها، ضریب دقت و کیفیت برگزاری مسابقات افزایش می‌یابد.

هفت کمیته برگزاری المپیاد، از یک ماه گذشته تشکیل شده است

جمالی با اشاره به تشکیل هفت کمیته برای برگزاری هر چه بهتر المپیاد خاطرنشان کرد: کمفته فنی، فرهنگی، پزشکی، رفاهی، حراست، روابط عمومی، مالی و پشتیبانی از ماه گذشته و بعد از ابلاغ میزبانی تبریز، تشکیل شد و هماهنگی‌های لازم بین این کمیته‌ها انجام شده است و شرح وظایف تمامی کمیته‌ها ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه روز پذیرش شرکت کنندگان المپیاد، از ساعت ۸ صبح روز سه‌شنبه ۲۲ مردادانجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: آیین افتتاحیه المپیاد، ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۲۳ مرداد ماه در سالن شهریار با حضور مسؤولان  ستادی و دانشگاهی برگزار خواهد شد.

جمالی با اشاره به پوستر چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دختر علوم پزشکی اشاره کرد وگفت: در این پوستر سعی شد از ترکیب رنگ‌های مختلف و شاد استفاده کنیم و در بخشی از این پوستر نماد مقبره‌الشهدا و سردرب دانشگاه به کار رفته است. این پوستر توسط همکاران در کمیته فرهنگی المپیاد طراحی شد و نمادهای رشته‌های ورزشی حاضر در المپیاد به صورت شماتیک در پوستر مشخص است.

تامین تجهیزات پزشکی و درمانی برای برگزاری هرچه بهتر المپیاد

مدیرتربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه در بحث پزشکی و تامین پزشکان و دستیاران جهت حوادث احتمالی، تدابیر خاصی اندیشیده شده است، گفت: با چند بیمارستان تخصصی از جمله بیمارستان، شهید مدنی، امام رضا(ع)، شهدا مذاکره کرده‌ایم تا در مواقع اضطراری و بروز حوادث ورزشی، بهترین خدمات به ورزشکاران ارائه شود. همچنین چند دستگاه آمبولانس با استقرار در ورودی سالن‌های ورزشی، در طول برگزاری مسابقات در آماده‌باش به سر می‌برند.

جمالی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز سابقه برگزاری موفق ۳ المپیاد ورزشی را در کارنامه خود دارد و چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان وزارت بهداشت طی دو مرحله  در تبریز برگزار خواهد شد. 

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پایان خاطرنشان کرد: قطعا تمهیدات لازم را برای برگزاری هر چه بهتر و با سطحی بالاتر از سه المپیاد قبلی فراهم خواهیم آورد تا میزبان خوبی برای دانشجویان عزیز دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم .

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 81403
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست