دارنده مقام نخست رشته طناب زنی جشنواره ورزشهای همگانی مجازی وزارت بهداشت:
تداوم برگزاری جشنواره ورزشهای همگانی مجازی، باعث افزایش میل دانشجویان به ورزش میشود
دارنده مقام نخست رشته طناب زنی نخستین جشنواره ورزشهای همگانی مجازی دانشجویان علوم پزشکی، سطح برگزاری این جشنواره را مطلوب توصیف کرد و گفت: باید از دستاندرکاران برپایی این جشنواره بابت تشویق و انگیزه دانشجویان به ورزش در ایام شیوع کرونا تشکر کنم. این جشنواره اگر تداوم داشته باشد و مستمر برگزار شود، تاثیر بسزایی در افزایش سطح تحرک دانشجویان و میل آنها به ورزش خواهد داشت.
دارنده مقام نخست رشته طناب زنی نخستین جشنواره ورزشهای همگانی مجازی دانشجویان علوم پزشکی، سطح برگزاری این جشنواره را مطلوب توصیف کرد و گفت: باید از دستاندرکاران برپایی این جشنواره بابت تشویق و انگیزه دانشجویان به ورزش در ایام شیوع کرونا تشکر کنم. این جشنواره اگر تداوم داشته باشد و مستمر برگزار شود، تاثیر بسزایی در افزایش سطح تحرک دانشجویان و میل آنها به ورزش خواهد داشت.
حاکم خان نیازباقی اف اهل تاجیکستان و از اتباع خارجی شاغل به تحصیل در داشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت وگو با خبرنگار مفدا با اشاره به اینکه برگزاری نخستین جشنواره ورزشهای همگانی مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای علوم پزشکی را باید به فال نیک گرفت. برگزاری این دوره از جشنواره که به صورت مجازی برگزار شد، تجربه خوبی برای ایجاد رقابت سالم در میان دانشجویان بود. در ایام شیوع کرونا که تقریبا ورزش و فعالیتهای جسمی و بدنی تعطیل بود، وزارت بهداشت با ایجاد خلاقیت به فکر برگزاری جشنواره ورزشهای همگانی به صورت مجازی کرد و دانشجویان علوم پزشکی فیلمهای حرکات ورزشی خود را جهت داوری و قضاوت ارسال کردند. در مجموع با توجه به نخستین تجربه برگزاری این جشنواره، قطعا آینده روشنی در انتظار این جشنواره است و باید حمایتهای مستمر جهت برگزاری این جشنواره در سالهای آینده از سوی مسؤولان انجام گیرد.
دانشجوی سال هفتم رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه، شیوع ویروس کرونا باعث لغو پنجمین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان وزارت بهداشت شد، اظهار کرد: برای حضور در این المپیاد در رشته طناب زنی، تمرینات زیادی انجام دادم اما متاسفانه شیوع این ویروس باعث لغو این المپیاد شد اما خوشبختانه با برگزاری نخستین جشنواره ورزشهای همگانی به صورت مجازی، انگیزهای دوباره در من ایجاد شد تا ورزش را به صورت جدیتر دنبال کنم. ورزش هیچگاه نباید از زندگی فردی و اجتماعی افراد بخصوص دانشجویان حذف شود.
وی با اشاره به اینکه سطح فنی برگزاری مسابقات مطلوب بود، اظهار کرد: تعداد شرکت کنندگان در رشته طناب زنی در بخش پسران کمتر از دختران بود که باید مسؤولان و متولیان برگزاری این جشنواره با ایجاد اهرمهای تشویقی و افزایش میل دانشجویان برای حضور در این مسابقات، این جشنواره را در سالهای بعد با گستردگی بیشتری برگزار کنند. این دوره از جشنواره که نخستین تجربه وزارت بهداشت به شمار میرفت با چهار رشته طناب زنی، آمادگی جسمانی، روبیک و دارت برگزار شد اما اگر تعداد رشتههای ورزشی در ادوار آینده بیشتر شود، قطعا استقبال دانشجویان از این جشنواره بیشتر خواهد شد.
باقیاف با اشاره به اینکه در این دوره از مسابقات دانشجویان در رشته طناب زنی، در دو ماده سرعت و مهارتهای پایه ، مسابقات خود را برگزار کردند، گفت: شرکت کنندگان در رشته طناب زنی میبایست شش حرکت منظم و پشت سر هم بر اساس قوانین بازی انجام میدادند. خوشبختانه در نخستین تجربه من در این جشنواره، موفق به کسب مدال طلا شدم.
برگزاری جشنواره ورزشهای همگانی به صورت مجازی دارای نقاط قوت زیادی است
وی با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره به صورت مجازی، دارای نقاط قوتی بود، خاطرنشان کرد: دانشجویان شرکت کنندگان در رشته طناب زنی میبایست حرکات ورزشی خود را در قالب فیلم برای داوران ارسال میکردند تا داوریها بر اساس شاخصهای لازم انجام شود. ضمن اینکه برای افزایش سطح فنی مسابقات و جلوگیری از هرگونه شائبه به لحاظ داوری، پنج نفر برتر که حائز رتبه شدند، به صورت آنلاین میبایست حرکات ورزشی را همزمان در حضور داوران انجام میدادند.
باقیاف با اشاره به اینکه دانشجویان علوم پزشکی نباید بخصوص در دوران قرنطینه از ورزش کردن و انجام فعالیتهای بدنی غافل شوند، اظهار کرد: باید هر دانشجو بخصوص دانشجویان علوم پزشکی که آینده سازان نظام سلامت به شمار میروند و در آینده با طیفهایی از بیماران سر و کار دارند، جهت ارتقای روحیه، نشاط و شادابی همواره ورزش کنند تا این روحیه در آینده به بیماران نیز منتقل شود. متاسفانه شیوع بیماری کرونا باعث قرنطینه خیلی از افراد در خانه و انفعال افراد شده است که همین مساله باعث افزایش بیماری و افسردگی میشود از این رو باید ورزش را در سطح جامعه بویژه در میان دانشجویان ترویج کنیم و برگزاری جشنواره و المپیادهای ورزشی بهترین بستر برای ایجاد میل وانگیزه قشر دانشجویی به ورزش است.
متاسفانه شیوع بیماری کرونا باعث قرنطینه خیلی از افراد در خانه و انفعال افراد شده است که همین مساله باعث افزایش بیماری و افسردگی میشود از این رو باید ورزش را در سطح جامعه بویژه در میان دانشجویان ترویج کنیم
وی اظهار کرد: ورزش همگانی از جمله روبیک، دارت، طناب زنی، سرمایه و وسایل آنچنانی نمیخواهد و هر دانشجویی میتواند با کمترین هزینه و حداقل امکانات در محیط خانه یا فضای خوابگاهی و دانشگاهی فعالیتهای ورزشی کند تا از افسردگی و انفعال دور باشد. قطعا انجام فعالیتهای مستمر ورزشی باعث بازدهی بیشتر مغز میشود و در درس و تحصیل به افراد کمک میکند. دانشجویان نباید صرفا در طول دوران تحصیل خود تک بعدی باشند و در کنار تحصیل باید به فعالیتهای ورزشی، هنری و فرهنگی بپردازند و در قالب جشنوارهها و مسابقات مختلف، رقابتی سالم با یکدیگر داشته باشند. رمز موفقیت آدمهای موفق، این است که آنها در کنار تحصیل وپژوهشهای خود، فعالیتهای مستمر ورزشی دارند بنابراین توصیه میکنم ورزش را در کنار تحصیل انجام دهند تا سلامتی روح و جسمشان تضمین شود.
با پایان یافتن رقابتهای چهار رشتهورزشی از نخستین جشنواره ورزشهای همگانی مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای علوم پزشکی، قطار این رویداد ورزشی- دانشگاهی به ایستگاه پایانی رسید و نفرات و تیمهای برتر در رشتههای ورزشی مشخص شدند.
جشنواره ورزشهای همگانی مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای علوم پزشکی در چهار رشته دارت، روبیک، آمادگی جسمانی و طناب زنی برگزار شد که دو رشته دارت و روبیک به صورت آنلاین انجام شد و داوریها نیز به صورت همزمان و آنلاین انجام شد. همچنین دو رشته آمادگی جسمانی و طناب زنی به صورت غیرآنلاین برگزار شد با این توضیح که دانشجو بر اساس آییننامه و مقررات رشته مورد نظر، فیلم انجام حرکت ورزشی خود را در تایم مورد نظر گرفته و و در اختیار مسؤول اجرایی برگزاری جشنواره جهت سیر مراحل داوری ارسال کرد تا بر اساس آن امتیازی دهی شود و نفرات برتر مشخص شوند.
این جشنواره با شعار «باـ ورزش ـ در ـ خانه ـ سالم ـ میمانیم» و در چهار رشته ورزشی «روبیک، دارت، طناب زنی و آمادگی جسمانی » با هدف گسترش ورزشهای همگانی در میان دانشجویان علوم پزشکی برگزار شد و در اولین گام تلاش شد این جشنواره با چهار رشته ورزشی برگزار شود اما با تجارب به دست آمده، قطعا ادوار آینده با رشتههای بیشتر این جشنواره را در سطح دانشگاههای علوم پزشکی برگزار خواهد شد.انتهای پیام