• تاریخ انتشار : 1403/07/29 - 08:06
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار دوستانه فوتسال بین تیم های کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی - دیدار دوستانه فوتسال بین تیم های کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران روز شنبه ۲۸ مهر ماه، در دانشگاه ایران برگزار شد.

دکتر محمد رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره بیان کرد: به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش و با هدف آماده سازی تیم کارکنان دانشگاه، مسابقه دوستانه بین تیم های فوتسال کارکنان دانشگاه و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار و در نتیجه آن تیم کارکنان دانشگاه با نتیجه ۴ بر ۳ به برتری رسید.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه تاکید کرد: تیم فوتسال کارکنان دانشگاه جهت شرکت در چهارمین المپیاد کشوری کارکنان تمرینات خود را به طور مستمر زیرنظر مربی سجاد بیگی برگزار می کند.

• گروه خبری : آرشیو اخبار