دکتر لاری: همدلی میان ما و دانشجویان توانست اعتماد را شکل دهد، و دورانی بدون تنش و پرفعالیت داشته باشیم
در حاشیهی مراسم بازدید معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت از فضاها و تجهیزات مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که صبح روز سهشنبه 19 امرداد برگزار شد، مفدابهشتی گفتوگویی با دکتر سیماسادات لاری انجام داد، که در این خبر میخوانید.
در حاشیهی مراسم بازدید معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت از فضاها و تجهیزات مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که صبح روز سهشنبه 19 امرداد برگزار شد، مفدابهشتی گفتوگویی با دکتر سیماسادات لاری انجام داد، که در این خبر میخوانید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه - دکتر سیماسادات لاری در گفتوگو با مفدابهشتی در پاسخ به پرسش ارزیابی عملکرد معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در عصر تهدید کووید-19 گفت: «خوشبختانه در دانشگاه شهید بهشتی دکتر زالی با سبقهی فرهنگی-دانشجویی خود، توجهی خاص به دانشجویان دارند. همچنین دکتر خدادوست معاون توسعهی دانشگاه نیز چنین پیشینهیی دارند. افزون بر این، دکتر امامهادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز توانستهاند با دانشجویان نیز رابطهی صمیمی و خوبی برقرار کنند. همهی این رویدادهای خوب باعث شده است که به فعالیت نهادهای دانشجویی و شورای صنفی در این دانشگاه بها داده بشود.
از سوی دیگر، دکتر رستمینژاد در تربیت بدنی نیز نهتنها نیرویی جوان و پویایی هستند، بلکه اهل دانشاند و مقالههای فراوانی بهویژه علمی-ورزشی دارند. دید علمی و جوانگرایی ایشان سبب تحولات موفقی در زمینهی ورزش دانشجویی شدهاست. از دیگر سو، عملکرد فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه نیز موفقیتآمیز بوده و دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی توانستند در جشنوارهی تیتر12 که روزهای قبل برگزار شد، مقامهای خوبی در سطح کشور و در بین تمام دانشگاهها بهدست بیاورند. اینها همه نشانهی رشد رسالت و هدفهای معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه است. البته ما 143 شاخص در حوزهی فعالیت فرهنگی تعریف کردهایم که دانشگاهها بتوانند جایگاه خود را در شاخصهای مختلف بهخوبی ارزیابی کنند. درکل، ایجاد فضای صمیمانه در این دانشگاه میان دانشجویان و مسؤولان، مشارکت بسیار بالای دانشجویان را در حوزههای محتلف فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سبب شدهاست.»
وی در ادامهی سخنان خود، ضمن اشاره به قدمت تأسیس برخی دانشگاههای علوم پزشکی افزود: «سه دانشگاه شهید بهشتی، تهران و اصفهان جزو دانشگاههایی هستند که زیرساختهای لازم را در زمینههای فرهنگی و دانشجویی دارند؛ اما با توجه به قدیمی بودن این دانشگاهها و افزایش تعداد دانشجویان، لازم است به آنها بیشتر بها داده شود و بودجههای لازم در اختیارشان قرار بگیرد؛ زیرا زیرساختهای رفاهی و ورزشی آنها به بازسازی و گاهی نوسازی نیاز دارند و پاسخگوی این تعداد دانشجو نیستند. فرصت کرونا این امکان را فراهم کرد که به بازسازی و نوسازی بخشهای مختلف فرهنگی و دانشجویی بیشتر پرداخته شود، و همچنان باید این حوزهها حمایت شوند، و خوشبختانه خود معاونتهای دانشجویی و فرهنگی دانشگاهها نیز این همت را دارند.»
دکتر لاری درمورد بهسازی فضاها و تجهیزات ورزشی دانشگاه بیان کرد: «امروز شاهد آن بودیم که ورزشگاه و استخری که آقای دکتر زالی در دورهی قبل معاونت دانشجویی و فرهنگیشان ساخته بودند، بهسازی شدهاست. بیشک با گذشت زمان، امکانات به بهسازی نیاز دارند و ما هم قول دادیم آنها را حمایت کنیم و از تمام تلاشهای آنان سپاسگزاریم.»
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش براری دانشجویی خبرنگار مفدابهشتی درمورد ارزیابی عملکرد دانشجویان همراه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دورهی کرونا افزود: «مشتری اصلی ما دانشجویان هستند. به قول شاعر، مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد. اگر دانشجویان کنار ما نبودند، ما برای انجام فعالیتهای بهتر تحریک نمیشدیم. تمام عشق ما و تمام هدف ما دانشجویان هستند و خوشبختانه دانشجویان هم به صداقت و خلوص و تلاش ما بهخوبی پاسخ دادهاند، و باعث افزایش تلاشهای ما شدهاند.
خوشحالم که همدلی میان تیمهای مدیریتی، ما و دانشجویان توانست اعتماد را شکل دهد، که باعث شد با وجود کرونا، دورانی بدون تنش و پرفعالیت داشته باشیم. دانشجویان به ما اعتماد کردند و در بدترین وضعیت کووید-19 در دانشگاه حضور پیدا کردند و ما برای آنها پروتکلها را حفظ کردیم. دانشجویان حتی بدون واکسن، نشان دادند که با رعایت پروتکلها و اعتماد متقابل خانوادهها به ما میتوان به فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی ادامه دارد. خوشبختانه مشکلی هم پیش نیامد. همکاران ما در دانشگاهها از همان آغاز، اتاق ایزوله آماده کردند و مرتب از دانشجویانمان تست میگرفتند. با همین روش توانستیم جشنوارهها و پویشهای موفقی نیز برای کرونا انجام دهیم. در تمام این مدت دانشجویان، محتوای آموزشی تهیه کردند، در صحنه حضور داشتند، و انگیزههای ما را برای باز کردن میدان فعالیتهای فرهنگی، دانشجویی، و ورزشی و تشکیل زیرساختهای رفاهی چند برابر کردند. امیدوارم به یاری خدا بتوانیم دانشجویان را پس از واکسیناسیون کامل و مهار کرونا در دانشگاهها با امید بیشتر در دانشگاه به طور حضوری ببینیم که از فضاهای ورزشی بهتر، سلف سرویس بهتر و خوابگاه بهتر برخوردار باشند.
من همواره گفتهام که دست تک تک دانشجویان را میبوسم؛ بهویژه فعالان فرهنگی؛ و این نکته را اعلام کردهام که باید دستبوس دانشجویان باشیم و اگر آنان یک قدم به جلو آمدند، ما صد قدم به سویشان برویم و سپاسگزارشان باشیم که افزون بر درس خواندن به کارهای فرهنگی هم میپردازند. آنها بیگمان مدیران آینده هستند. ما باید از آنان حمایت کنیم تا جانشینپروری درستی انجام دهیم.»
برای دیدن گزارش تصویری این بازدید لینک های زیر را باز کنید:
https://mefda.ir/photo/232859
https://www.mefda.ir/photo/232793