نایب قهرمان پرتاب دارت آنلاین در دانشگاه:
برگزاری مسابقات مجازی تفریحی سالم و تمرینی منسجم برای در خانه ماندن است
به گزارش مفدا بهشتی، سهیلا ایرانی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری گرایش مراقبت ویژه نوزادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیست و هفت ساله، متولد شهرستان بناب از توابع استان آذربایجان شرقی و ساکن تهران است. این دانشجوی پرافتخار دانشگاه توانست در نخستین تجربه ارزشمند خود از شرکت در مسابقات پرتاب دارت آنلاین کشور مقام نایب قهرمانی را از آن خود کند. روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت و گویی را با این دانشجوی ورزشکار دانشگاه انجام داده است که در ادامه نظر شما را به آن جلب می کنید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، سهیلا ایرانی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری گرایش مراقبت ویژه نوزادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیست و هفت ساله، متولد شهرستان بناب از توابع استان آذربایجان شرقی و ساکن تهران است. این دانشجوی پرافتخار دانشگاه توانست در نخستین تجربه ارزشمند خود از شرکت در مسابقات پرتاب دارت آنلاین کشور مقام نایب قهرمانی را از آن خود کند. روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت و گویی را با این دانشجوی ورزشکار دانشگاه انجام داده است که در ادامه نظر شما را به آن جلب می کنید.
چگونه شد که به ورزش دارت علاقه مند شدید؟ در خصوص سابقه فعالیت در این ورزش هم توضیح دهید.
در سال 1398 به مناسبت هفته ورزش، یک دوره مسابقات بین خوابگاهی در دانشگاه برگزار شد. من هم به عنوان شرکت کننده در مسابقه انفرادی دارت شرکت کردم و باتوجه به امتیازی که کسب کردم شماره تماس بنده در اختیار مربی قرار داده شد و پس از ملاقات حضوری با مربی، آموزش ابتدایی را شروع کردم و به مرور زمان به این ورزش علاقمند شدم و تصمیم گرفتم رشته دارت را به صورت حرفهای ادامه بدهم. در دی ماه همان سال پس از یک هفته تمرین، در مسابقات منطقه 10 کشوری، که به صورت گروهی دو نفره برگزار می شد، حضور پیدا کردم و مقام سوم مسابقات را کسب کردیم. هدف بعدی پیشرو مسابقات المپیاد کشوری بود که تمرینهای فشرده به صورت گروهی انجام می شد، ولی متاسفانه به دلیل شیوع بیماری کرونا مسابقات یک هفته قبل از تاریخ معین کنسل شد. با این وجود من صفحه دارت را با هماهنگی دانشگاه امانت گرفتم و روزهای قرنطینه تمرین لازم را به صورت انفرادی انجام دادم. در اردیبهشت ماه امسال در مسابقات کشوری شرکت کردم و در دومین تجربه حضور در مسابقه دارت که به صورت آنلاین برگزار شد، توانستم مقام دوم را کسب کنم.
. کمی در خصوص این دوره از مسابقات با این شکل از برگزاری توضیح دهید؟
مسابقات از طریق پیج اینستاگرام ویژه مسابقات دارت و بقیه کانالهای واتساپ، مربوط به دانشگاه اطلاع رسانی شد و به صورت مجازی ثبت نام صورت گرفت. مسابقات دور اول به صورت گروهی انجام شد، شرکتکنندگان در گروههای واتساپ 4 نفره عضو شدند و دو نفر به عنوان داور اصلی و داور ناظر نیز در گروه حضور داشتند. قوانین بازی در گروهها به اشتراک گذاشته شد و فیلمهای آموزشی لازم در خصوص نحوه برگزاری مسابقات به صورت آنلاین، قبل از شروع مسابقات در همه گروهها بارگزاری شد. با استفاده از تماس تصویری، دو نفر رقابت کننده، بازی خود را انجام دادند و در صورت لزوم امتیازات دو طرف با جابجایی دوربین توسط رقیب چک می شد و امتیازات توسط دو نفر رقابتکننده و داور ثبت شد، بنابراین مشکلی از نظر امتیاز شماری به وجود نیامد. برندگان مسابقه وارد دور بعدی مسابقات که به صورت حذفی بود، شدند و در گروه دیگری با نام اختصاصی آن دوره عضو شده و با معرفی داور، به راحتی با رقیب خود آشنا شده و به همان روال قبل بازی خود را انجام دادند. بدینترتیب مسابقات به صورت کاملاً منظم و با هماهنگی دو نفر رقابتکننده صورت گرفت.
. آیا پیش از این سابقه شرکت در مسابقات به شکل آن لاین و مجازی را داشتید؟
خیر. این دور از مسابقات اولین تجریه مسابقه آنلاین من بود.
. با توجه به شرایط حاضر، مجازی برگزار شدن مسابقات را امکان و فرصت می دانید، یا تهدید؟
از نظر من، مسابقات مجازی قطعاً فرصت مناسبی برای دوستان علاقمند به رشته های ورزشی است. علاوه بر امکان تمرین منسجم در روزهای قرنطینه، یک تفریح سالم و بهانه خوبی برای این است که در خانه بمانیم.
. آیا به فعالیت های دیگری به غیر از ورزش دارت هم می پردازید.
در کنار این رشته ورزشی، از سال 1398 رشته دوچرخه سواری را انتخاب کردم و چند سفر به صورت سایکل توریست را تجربه کردم. در کنار پایان نامه مقطع ارشد هم، چند طرح پژوهشی مصوب سامانه پژوهان را به عنوان مجری همکار در دست کار دارم.
. از مسوولین در راستای حمایت از شما، چه انتظاری دارید؟
وسیلههای لازم این رشته ورزشی که الان بنده استفاده میکنم، به صورت امانت از طرف دانشگاه تهیه شده است، با توجه به این که این رشته ورزشی در سطوح بالاتر، نیازمند وسیلههای کاملاً حرفهای و شخصی است و هزینه بالایی را در بر می گیرد، ازمسئولین محترم خواهشمندم در جهت تهیه دارت حرفهای و صفحه دارت، بنده را حمایت کنند. موضوع مهم دیگر در رابطه با هزینه تمرین در باشگاه است، که با توجه به بلندمدت بودن این فرآیند و اهمیت حضور و تمرین در باشگاه، از مسئولین تقاضا دارم در جهت تأمین این هزینه ها، منبع مالی مناسبی را در اختیار من بگذارند.
مصاحبه: حسن دانشمند
دبیر سرویس ورزشی مفدا بهشتی