• تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 08:41

همایش ورزش صبحگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه - به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، همایش ورزش صبحگاهی ویژه دانشجویان دختر روز شنبه ۲۸ مهرماه، در سالن زنده یاد نیکخواه بهرامی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره بیان کرد: این برنامه به منظور ایجاد روحیه نشاط و پویایی در دانشجویان با حضور کارشناسان تربیت بدنی و جمعی از دانشجویان دختر برگزار شد.

در این همایش شرکت کنندگان مسافتی را در سالن زنده یاد نیکخواه بهرامی ستاد دانشگاه طی کردند و سپس به انجام ورزش صبحگاهی پرداختند.

وی افزود: انجام حداقل فعالیت بدنی علاوه بر بهبود سلامت جسمانی، اثرات مثبتی بر سلامت روان افراد دارد. فعالیت بدنی منجر به بهبود خلق و خو، کاهش استرس و اضطراب و افزایش جریان خون به مغز شده و عملکرد شناختی و حافظه را بهبود می‌بخشد.

لازم به ذکر است مسابقات ورزشی دانشجویان ویژه سراهای دانشجویی با حضور کارشناسان در سراهای دانشجویی دانشگاه در حال برگزاری می باشد.

• گروه خبری : آرشیو اخبار