دکتر رستمینژاد اعلام کرد؛
دکتر لاری با تأمین اعتبار ساخت سالن بدنسازی مجهز در خوابگاه الزهرا موافقت کرد
در حاشیهی بازدید از فضاهای ورزشی و تجهیزات آن و نشست جنبی مسؤولان در مدیریت تربیت بدنی در روز سهشنبه 19 امردادماه، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تأمین اعتبار برای ساخت سالن ورزش بدنسازی مجهز در خوابگاه الزهرا موافقت کرد.
در حاشیهی بازدید از فضاهای ورزشی و تجهیزات آن و نشست جنبی مسؤولان در مدیریت تربیت بدنی در روز سهشنبه 19 امردادماه، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تأمین اعتبار برای ساخت سالن ورزش بدنسازی مجهز در خوابگاه الزهرا موافقت کرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه - در حاشیهی مراسم بازدید از سالنها و تجهیزات بهسازیشدهی ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی بهشتی، خبرنگار مفدابهشتی با دکتر محمد رستمینژاد گفتوگویی انجام داد، که متن این گفتوگو را درپی میخوانید:
مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به پرسش خبرنگار مفدابهشتی در مورد اهمیت بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از بهسازی و نوسازیهای انجامشده در مدیریت تربیت بدنی دانشگاه چه بوده است و بر افزایش سرانهی ورزشی چه تأثیری گذاشته است، بیان کرد: «حدود یک سالیست که من در مدیریت تربیت بدنی فعالیت دارم، توانستیم فعالیتهایی را در زمینهی بازسازی قسمت اداری، سالنهای ورزشی، سیستمهای بهداشتی انجام دهیم که خوشبختانه بسیاری از قسمتها با کمک معاونت کاملاً بازسازی شدهاست. این موضوع اسباب خوشحالیست که توانستیم دستکم در دوران کرونا گامی مهم برای دانشجویان برداریم، تا ان شاءالله پس از برداشته شدن محدودیتهای کرونا، بتوانند از فضای مناسب در حد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده کنند.»
دکتر رستمینژاد درمورد حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از توسعهی فضاهای ورزشی افزود: «در این بازدید از خانم دکتر لاری درخواست کردیم، با محبتی که در گذشته به ما داشته و در بازسازی قسمتهای مختلف، بهویژه سالن بدنسازی برای خوابگاه الزهرا مساعدت کردهاند، با توجه به نیاز دانشجویان و افزایش سرانهی ورزشی که مد نظر داریم، یاریمان کنند که با نظر مساعد ایشان این مهم انجام شد و موافقت کردند برای تکمیل ساخت سالن بدنسازی و فیتنس خوابگاه الزهرا مطابق نیاز دانشجویان تأمین اعتبار نمایند.»
مدیر تربیت بدنی در ادامهی این گفتوگو با اشاره به برنامههای این مدیریت برای افزایش سرانهی ورزشی دانشجویان و کارکنان دانشگاه یادآوری کرد: «براساس گزارشی که ادارهی ورزشهای همگانی وزارت بهداشت داشته است، سرانهی ورزشی بهازای هر دانشگاه درکل کشور حدود هشتاد سانت فضایورزشیست، که متأسفانه برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با وجود فراوانی دانشجویان خوب و اثرگذار، این سرانه به حدود چهل سانت میرسد که بهراستی مقدار بسیار کمیست. در برنامههای آینده هدفگذاری کردهایم از واحدهای مختلفی که میتوانند به افزایش سرانهی ورزش دانشجویی کمک کنند، بهره ببریم. با حمایتهایی که آقای دکتر زالی، رییس محترم دانشگاه و معاونت توسعه داشتهاند، إن شاء لله این هدفگذاری به مرحلهی انجام میرسد.»
دکتر رستمینژاد با اشاره به وضعیت کرونا و تعریف چشماندازهای ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: «در این یک سال و چند ماهی که بنده در این پست حضور داشتم اکثر برنامههای ما به صورت مجازی بود. همین امر، زمینههای بسیار خوبی را برای برگزاری مسابقات مجازی در مجموعه هدفگذاری کردیم و خداروشکر به انجام رسید. براساس گزارش عملکردی که امروز به صورت کتاب تقدیم شد، برنامههای موفقی به ازای هر مناسبت دانشگاهی برای دانشجویان انجام دادهایم و نهتنها نگذاشتیم دانشجویان از شور و نشاط خود بیفتند، بلکه سعی کردیم انگیزه و نشاط آنها را افزایش دهیم؛ حتی به شکل غیرحضوری هم مربیان ما با دانشجویان ارتباط داشتند. الحمد لله دانشجویان ما توانستند در مسابقات مختلفی که در سطح کشور برگزار شد؛ بهویژه المپیکی که اولین بار ما میزبان آن بودیم، مدالآوری هم داشته باشیم و پرچم دانشگاه را بالا ببریم.»
مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اشاره به تعامل مؤثر میان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، هیأت رییسهی دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همت جمعی با هدف گسترش امکانات در اختیار دانشجویان اضافه کرد: «خدا را شکر دیدی که سرکارخانم دکتر لاری معاون محترم فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برای ایجاد روحیهی نشاط و افزایش انگیزههای ورزشی دانشجویان دارند، به ما کمک کرده است، تا بستر مورد نیاز دانشجویان گرامی را در حوزهی تربیت بدنی فراهم کنیم. مسیر کاری ما این گونه بود که یکسری از هدفگذاریها را در مدت یک سال و نیم تبین، تعریف و به وزارتخانه اعلام کردیم. خانم دکتر لاری و آقای مهندس رحیمی با حمایتهایشان باعث شدند، بتوانیم سرانهی ورزشی دانشجویی را افزایش دهیم، اسباب تغییر سیستم ساختاری را فراهم کنیم، و نیز نشاط را در خوابگاهها ایجاد کنیم و بسترسازی مناسب در آن جا را در اولویتمان قرار دهیم.»
وی در پایان درمورد عملکرد دانشجویی در دوران کرونا و برنامههای مجازی ورزشی بیان کرد: «ما در زمان کرونا مجبور شدیم مسابقات را به صورت مجازی انجام دهیم که لازمهی آن بررسی دقیق برای جذب دانشجویان ورزشی و ایجاد نشاط در آنها بود. جا دارد تشکر ویژهای از جناب دکتر امام هادی داشته باشیم که هر برنامهای به ایشان اعلام کردیم، با دید باز و گسترده آن را پذیرفتند و ما توانستیم کار بسیار مؤثری را در این مجموعه انجام دهیم و از تمام ظرفیت دانشجوها بهرهوری کنیم. دانشجویان بسیار خوبی به این برنامه معرفی شدند و آنها را تشویق و ایجاد انگیزه و حمایت کردیم، کارشناسان در کنار آنها بودند و تمرینات به صورت آنلاین برای آنها صورت گرفت. هر زمان که وضعیت ایجاب میکرد با رعایت پروتکلها و به صورت محدود و انفرادی ورزشهایی را برای دانشجویان در خوابگاهها انجام دادیم؛ و از این رو توانستیم در مسابقات مختلف دانشجویی، منطقهای و کشوری رتبههای بسیار خوبی به جا بگذاریم، که جا دارد این افتخارات را به تمام دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک بگویم.»