پنج شنبه ٢١ آذر ١٣٩٨ -

منو اصلی

صفحه اصلي > آرشیو اخبار

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد:
سانس استخر و تعرفه های ورزشی
سانس استخر شهید احدی و تعرفه های جدید استفاده از امکانات و فضاهای ورزشی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اعلام شد.
 ١٣٩٨/٠٩/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
نشست مدیران تربیت بدنی منطقه ۱۰ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
نشست مدیران تربیت بدنی منطقه ۱۰ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. نحوه برگزاری مسابقات ورزش‌های همگانی در این نشست با حضور مدیران تربیت بدنی این منطقه بررسی شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد؛
برنامه تمرین تیم های ورزشی المپیاد قهرمانی دانشجویان پسر
جدول زمانی و محل های برگزاری تمرینات رشته های ورزشی المپیاد قهرمانی دانشجویان پسر اعلام شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
شب پرنشاط دختران خوابگاهی دانشگاه:
جشنواره ورزشی بین خوابگاهی دختران برگزار شد
به کوشش مدیریت تربیت بدنی، به مناسبت روز دانشجو، با هدف ایجاد نشاط و شادابی و ترویج فرهنگ ورزش های همگانی، مسابقات ورزشی بین خوابگاهی دختران دانشگاه در مجتمع خوابگاهی الزهرا(س) برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
به مناسبت روز دانشجو برگزار می شود:
مسابقات ورزشی بین خوابگاهی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه
به کوشش مدیریت تربیت بدنی و به مناسبت گرامیداشت شانزدهم آذر، روز دانشجو مسابقات ورزشی بین خوابگاه در سالن ورزشی خوابگاه الزهرا(س) برگزار می شود.
 ١٣٩٨/٠٩/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.