دوشنبه ٠٢ ارديبهشت ١٣٩٨ -

منو اصلی

صفحه اصلي > نمایش اخبار

برگزاری ساعات نشاط و سلامت ویژه کلیه کارکنان و دانشجویان دانشگاه
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه: ساعات نشاط و سلامت صبحگاهی ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه در سالن های ورزشی مدیریت تربیت بدنی از فروردین ماه آغاز گردید.
 ١٣٩٨/٠١/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
جشن آب به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) ویژه روز زن اجرا شد
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه: جشن آب به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن برگزار شد.
 ١٣٩٧/١٢/١١ - نظرات : ٠متن کامل >>
دعوت به جشن آب به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه: دانشجویان دختر و بانوان کارمند دانشگاه به جشن آب به صورت رایگان دعوتند.
 ١٣٩٧/١٢/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
سانس استخر شهید احدی دانشگاه
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه: برنامه زمانبندی استخر شهید احدی دانشگاه جهت استفاده دانشجویان، همکاران، هیئت علمی و آزاد اعلام شد.
 ١٣٩٧/١٠/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
آموزش حرکات ورزشی ویژه کارمندان با همکاری مرکز بهداشت شمیرانات به مناسبت هفته تربیت بدنی
به گزارش روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه: آموزش انجام حرکات ورزشی توسط کارشناس تربیت بدنی جهت کارمندان شاغل در مرکز بهداشت شمیرانات با همکاری ریاست این مرکز در روز سه شنبه اول آبان ماه انجام گردید.
 ١٣٩٧/٠٨/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.